01 330 72 79

Izdelki

Večino izdelkov delamo po naročilu. Na naših policah pa najdete naslednje izdelke:



Več vrst kruha:

bel, polčrn, črn, koruzni, ržen, ajdov …

kruh

Vikend kruh:

v Vikend kruh dodamo krompirjeve kosmiče in tako brez dodajanja konzervansov podaljšamo svežino kruha

vikend kruh vikend kruh vikend kruh


Pekovsko pecivo:

žemlje (bele, črne, s semeni), sirove štručke, bombice, razne štručke (mlečne, bele, s semeni, črne), ciabate, štručke vseh vrst in velikosti

žemlje (bele, črne, s semeni), sirove štručke, bombice, razne štručke (mlečne, bele, s semeni, črne), ciabate, štručke vseh vrst in velikosti žemlje (bele, črne, s semeni), sirove štručke, bombice, razne štručke (mlečne, bele, s semeni, črne), ciabate, štručke vseh vrst in velikosti žemlje (bele, črne, s semeni), sirove štručke, bombice, razne štručke (mlečne, bele, s semeni, črne), ciabate, štručke vseh vrst in velikosti žemlje (bele, črne, s semeni), sirove štručke, bombice, razne štručke (mlečne, bele, s semeni, črne), ciabate, štručke vseh vrst in velikosti


Potice:

orehova, makova, skutina s pehtranom


Krušne skodelice:


krušna skodelica, kruhova skodelica krušna skodelica, kruhova skodelica krušna skodelica, kruhova skodelica krušna skodelica, kruhova skodelica krušna skodelica, kruhova skodelica krušna skodelica, kruhova skodelica


Domači piškoti:


domači piškoti domači piškoti


Zanimivosti:

Vrste pšenične moke:

Moko najpogosteje dobimo z mletjem žitaric, čeprav obstajajo tudi drugačne (npr. iz kokosa ali ajde). Zrno kateregakoli žita ima ovojnico, kalček in zrno, moke pa med sabo razlikujemo predvsem po čistosti zrnja, ki ga meljemo.

več o tem

Polnovredno moko dobimo, če zmeljemo cela oluščena zrna (brez plev) skupaj s kalčkom in ovojnico, belo moko pa iz čistih zrn brez kalčka, odstranimo pa tudi otrobe (ovojnice zrn), medtem ko je graham moka grobo mleta polnovredna moka.

več o tem
Naročilo domačih piškotov.
Naročilo krušnih skodelic.